Fine art print på papir

Hahnemühle Photo Rag® (310 gr) er et svært allsidige naturhvitt papir, godt egnet for høykvalitets FineArt-utskrifter. Papiret er laget av 100% bomull og har en lett definert filtstruktur, som gir skarpe detaljer med stor kontrast og rike farger. Ypperlig til både fotografier og giglée print. Photo Rag® inneholder ikke optiske blekemidler, er syre- og ligninfritt og tilfredsstiller de strengeste krav til aldersbestandighet (ISO 9706 sertifisert).

Hahnemühle FineArt Baryta Satin (300 gr) er et naturhvitt FineArt-papir laget av 100% α-cellulose med en silkematt overflate uten struktur. Baryta Satin er bestrøket med bariumsulfat og er en moderne utgave av det klassiske baryttpapiret. Med et stort fargerom og dype sortnivå er papiret like godt egnet til sort/hvitt- som til fargeprint. FineArt Baryta Satin inneholder ikke optiske blekemidler, er syre- og ligninfritt og tilfredsstiller de strengeste krav til aldersbestandighet (ISO 9706 sertifisert).

Hahnemühle German Etching (310gr) er et tradisjonelt “mold-made” kunstpapir laget av 100% alfacellulose med en definerte filtstruktur. Overflaten har en fin struktur som er godt egnet til både foto- og giglée print. Papiret gjengir farger og detaljer med svært god kontrast. German Etching inneholder ikke optiske blekemidler, er syre- og ligninfritt og tilfredsstiller de strengeste krav til aldersbestandighet (ISO 9706 sertifisert). Et herlig eksklusivt papir.

Hahnemühle Photo Rag® Pearl (320 gr) er et naturhvitt papir, laget av 100% bomull med en klassisk halvmatt overflate med en svak struktur. Papiret har et stort fargerom med dype kontraster og er særlig godt egnet til fotografier, både farger og sort/hvitt. Photo Rag® Pearl inneholder ikke optiske blekemidler, er syre- og ligninfritt og tilfredsstiller de strengeste krav til aldersbestandighet (ISO 9706 sertifisert).

Hahnemühle William Turner (310 gr) er et tradisjonelt akvarellpapir i 100% bomull med en utpreget filtstruktur. Papiret er best egnet til kunstgjengivelser og gir en taktil tredimensjonal effekt. William Turner inneholder ikke optiske blekemidler, er syre- og ligninfritt og tilfredsstiller de strengeste krav til aldersbestandighet (ISO 9706 sertifisert).

Hahnemühle ferniss er en vannbasert ferniss som forsegler overflaten av printet og beskytter mot smuss, fukt og fingermerker. I tillegg gir den økt beskyttelse mot skadelig UV stråling. Ferniss vil gi noe økt kontrast i motivet. Vi bruker ferniss som gir matt overflate. Ønskes satin eller blank overflate kan vi levere dette som spesialbestilling med noe lengre leveringstid – husk å spesifiseres dette i ordrebeskrivelsen.