Fine art print på papir

Studio baryta bruker nøye utvalgte papirkvaliteter i sin produksjon. Hvert papir har sin egenart, med forskjellige overflater og egenskaper. Felles for alle er at de er syre- og ligninfrie, uten tilsatte blekemidler og tilfredsstiller de strengeste kravene til alderbestandighet. 

Hahnemühle Photo Rag® (310 gr) er et svært allsidige naturhvitt papir, godt egnet for høykvalitets FineArt-utskrifter. Papiret er laget av 100% bomull og har en glatt og lett definert filtstruktur, som gir skarpe detaljer med stor kontrast og rike farger. Ypperlig til både fotografier og giglée print. 

Hahnemühle Photo Rag® Satin (320 gr) er et naturhvitt papir, laget av 100% bomull med en klassisk glatt overflate med svak glanset overflate. Papiret har et stort fargerom med dype kontraster og er særlig godt egnet til fotografier, både farger og sort/hvitt. 

Hahnemühle FineArt Baryta Satin (300 gr) er et naturhvitt FineArt-papir laget av 100% α-cellulose med en silkematt overflate uten struktur. Baryta Satin er bestrøket med bariumsulfat og er en moderne utgave av det klassiske baryttpapiret. Med et stort fargerom og dype sortnivå er papiret like godt egnet til sort/hvitt- som til fargeprint.

Hahnemühle German Etching (310gr) er et tradisjonelt “mold-made” kunstpapir laget av 100% alfacellulose med en definerte filtstruktur. Overflaten har en fin struktur som er godt egnet til både foto- og giglée print. Papiret gjengir farger og detaljer med svært god kontrast. Et herlig eksklusivt papir.

Hahnemühle William Turner (310 gr) er et tradisjonelt akvarellpapir i 100% bomull med en utpreget filtstruktur. Papiret er best egnet til kunstgjengivelser og gir en taktil tredimensjonal effekt.