Fine art print på canvas

Hahnemühle Canvas Artist (340 gr) er laget av en blanding av polyester og bomull med en naturhvit overflate med definert (ikke grov) tekstilstruktur. Gir god gjengivelse av farger med stor kontrast, og er godt egnet til både foto- og gicléeprint. Mediet er godt egnet til å spenne opp på blindrammer. Canvas Artist inneholder ikke optiske blekemidler, er syre- og ligninfritt og tilfredsstiller de strengeste krav til aldersbestandighet (ISO 9706 sertifisert).

Hahnemühle ferniss er en vannbasert ferniss som forsegler overflaten av printet og beskytter mot smuss, fukt og fingermerker. I tillegg gir den økt beskyttelse mot skadelig UV stråling. Ferniss vil gi noe økt kontrast i motivet. Vi bruker ferniss som gir matt overflate. Ønskes satin eller blank overflate kan vi levere dette som spesialbestilling med noe lengre leveringstid – husk å spesifiseres dette i ordrebeskrivelsen.

Vi spenner canvas på blindrammer fra Hahnemühle. Dybde på rammene er 5 cm. Vi speilvender motivet rundt blindrammekanten når vi printer for oppspenning på blindramme. Det gjør at ikke noe av motivet kommer rundt kanten, samt at det gir en pen og naturlig kant på rammen.