Fine art print på papir

Alle våre fine art papirer kan monteres på 3 mm tykk Ibondplater, en sandwichplate laget av hardplast og aluminium. Platene har lav vekt og er svært formstive. Vi bruker syrefri monteringsfilm som er sertifisert for bruk i museer og gallerier med maksimal aldersbestandighet. Platene kan leveres med lister for skjult oppheng.

Vi monterer opphengslister på baksiden av platene for skjult oppheng. Listene er knapt en cm dype og  får bildet til å nærmest “flyte” på veggen. Opphengslistene er fleksible og kan monteres rett på veggen eller ved bruk av wiresystemer som festes i lister mot taket. De kan også leveres med et låsesystem som gjør det spesielt godt egnet til offentlige steder. 

Bilde på veggen med skjult oppheng. Bildet kommer ca en cm fra veggen noe som gir dybde og får bildet til å “sveve.” Systemet er enkelt å bruke, og kan enkelt justeres  for å få det til å henge rett.

Hahnemühle ferniss er en vannbasert ferniss som forsegler overflaten av printet og beskytter mot smuss, fukt og fingermerker. I tillegg gir den økt beskyttelse mot skadelig UV stråling. Ferniss vil gi noe økt kontrast i motivet. Vi bruker ferniss som gir matt overflate. Ønskes satin eller blank overflate kan vi levere dette som spesialbestilling med noe lengre leveringstid – husk å spesifiseres dette i ordrebeskrivelsen.