Salgs- og leveringsbetingelser

www.studiobaryta.no eies og drives av Studiobaryta med foretaksnummer 911 732 483. Alle priser oppgitt på våre nettsider er inkludert 25% mva.

Bestilling
Din ordre er bindende når ordren er registrert i vårt system. Ønsker du å annullere ordren må du må du ta kontakt med oss umiddelbart etter bestilling. Når ordren er produsert kan den ikke lenger annuleres. Når vi har registrert din ordre vil vi godkjenne den og sende deg en ordrebekreftelse på e-post. Det er viktig at du leser gjennom bekreftelsen og sjekker at den stemmer med din bestilling. Dersom det er noe galt med din ordre vil vi ta kontakt på telefon eller e-post.

Opplysninger på våre nettsider
Vi gjør vårt ytterste for å vise korrekt informasjon angående varer på nettsiden. Vi må imidlertid ta forbehold om at bilde-, skrive- og trykkfeil kan forekomme. Slike feil kan føre til at vi ikke kan levere i henhold til feilinformasjon i nettbutikk eller markedsføring. Ellers forbeholder vi oss retten til å kansellere din ordre eller deler av den dersom produktet du ønsker ikke kan produseres av oss. Ved slike situasjoner vil du få beskjed om dette.

Betaling
Betaling skjer med Vipps eller med faktura. Kunde velger selv ønsket betalingsmåte. Varer skal normalt betales ved levering/henting. Når faktura er valgt som betalingsmåte, sendes faktura når vare sendes fra oss. I enkelte tilfeller kan kunde bli bedt om å betale faktura før vare sendes fra oss. For del-leveranser blir du kun belastet for leverte varer.

Levering
Når vi har godkjent din ordre sender vi ut en ordrebekreftelse på e-post. Så snart ordren din er produsert sendes bestillingen omgående fra fra oss. Produksjonstid er normalt 3-5 virkedager. Omfattende ordrer kan ta lengre tid. Leveringstid varierer utifra hvilken fraktmåte som er valgt.

Salgspant
Vi tar salgspant i utleverte varer inntil kjøpesummen inkludert eventuelle påløpte renter og gebyrer er betalt i sin helhet.

Angrerett
Angrerett for privatpersoner er fastsatt i angreloven (LOV-2014-06-20-27). Angreretten kommer til anvendelse på spesiallagde eller personlig tilpassede produkter som Studio baryta leverer.

Klager
Eventuelle klager på mottatte produkter / tjenester kan sendes på epost til kontakt@studiobaryta.no. Klager skal behandles av selskapets ansatte uten ugrunnet opphold. Ved tvil om grunnlaget for klage kan kunde bli bedt om å returnere vare(r) klagen omhandler.